Wanneer het de eerste keer niet lukt, probeer je het gewoon nog een keer

Een dag nadat Nederland naar de stembussen mocht, een mooi democratisch recht, was het voor mij een mooie maar spannende dag voor eigenlijk een ander mooi democratisch recht om maar een beetje in verkiezingsstijl te blijven.

Al maanden neem ik me voor om mij weer in te schrijven bij de KVK. Van 2013 t/m 2017 werkte ik ook als zzp’er. Ik ben er toen mee gestopt omdat ik koos voor wat meer zekerheid. Misschien dat ik deze stap nu daarom wel extra spannend vind. Toch wat angst om voor een 2e keer te falen of het in ieder geval niet vol te kunnen houden. Al maanden verplaats ik elke keer de afspraak want ik voelde me er nog niet klaar voor. Nu besloot ik de afspraak hoe dan ook door te laten gaan. En zo was het om 10.45 tijd om mijn bedrijf MSV Sport in te schrijven.

Ook op dit moment ben ik nog niet zover dat ik meteen kan starten, er wordt nog hard gewerkt aan het business plan. Maar dit geeft toch het gevoel dat er weer een stap is gezet.

Wat wil ik gaan doen? Het is de bedoeling sport gerelateerde zaken onder te brengen, dus eventuele inkomsten vanuit de sport, sponsoren maar daarnaast wil ik zelf ook zaken gaan aanbieden. Daar meer over als dit helemaal uitgewerkt is. Ook mijn ICT kant wil ik toch niet helemaal los laten en met de kennis die ik het afgelopen jaar heb opgedaan met betrekking tot het bouwen van websites wil ik ook dit bij de zaken gaan betrekken. Het geeft me ook de gelegenheid bredere werkzaamheden uit te voeren wat ik zelf vooral erg fijn vind voor de afwisseling.

Vanaf januari hoop ik ook daadwerkelijk te gaan knallen en mooie dingen te gaan neerzetten. Het is in eerste instantie de bedoeling hiermee een aanvulling op mijn vaste inkomen te genereren en meer werkplezier te krijgen. Op de lange termijn hoop ik hiermee ook makkelijker mijn eigen tijd in te kunnen delen wat mijn sport hopelijk ook weer ten goede komt.

inschrijving